Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Olsen Család

Családjuk

 
 
A nagy Olsen-dinasztia. Az ikreknek - ha úgy vesszük - 2 családja van. Hogy miért?
Az ikrek édesanyja és édesapja elvált. Az ikrek az édesanyjuknál maradtak. Az ikrek apukája pedig újranősült, elvett feleségül egy másik nőt, ő lett tehát az ikrek mostohaanyja. Úgy volt, hogy az esküvőn MK és Ash lesznek a koszorúslányok, de Ashley inkább otthon maradt vigasztalni összetört szívű édesanyját. A mostohaanyától édesapjuknak született még 2 gyermeke: egy kislány és egy kisfiú. Ők lettek az ikrek féltestvérei.
Az ikrek Elizabeth & James nevű divatmárkája a 2 édestestvérükről kapta a nevét. Elizabeth a húguk, James pedig a bátyjuk, Trent második neve.
 
Az ikrek igazi, vér szerinti családja. A fotó akkor készült, amikor Mary-Kate és Ashley megkapták a csillagjukat a Hírességek sétányán. Középen az édesanyjuk, mellette MK és Ash, a két szélen pedig a két testvér, a bátyj, Trent, és az ikrektől magasabb hugica, Lizzie. Az édesapjuk nincs a képen.
 
A család tagjai:
Apa: David Olsen (ejtsd: Dévid Olszen)
Anya: Jarnette Fuller Olsen (ejtsd: Dzsarnett Fálör Olszen)
Bátyj: Trent James Olsen (ejtsd: Trent Dzsémsz Olszen)
Húg: Elisabeth Rose Olsen (ejtsd: Elizabet Róz Olszen) - de mindenki csak Lizzie-nek hívja, és nagyon hasonlít az ikrekre
Mostohaanya: McKanzie (ejtsd: MekKenzi)
Féltestvér (húg): Taylor (ejtsd: Téjlor)
Féltestvér (öccs): Jake (ejtsd: Dzsék)
 
További közös képek:
  
Ne mondjátok, hogy nem fantasztikusan aranyosak! Jarnette, az anya játszik a két ikerlányával! Ennivalóan tudnak mókázni!
 
Családi karácsony. Válásról itt még szó sincs.
 
Szemből a jobb oldali képen ugyanaz a karácsony látható, mint a fenntin. Jarnette éppen mesét olvas az egyik Olsen-ikerlánynak és Lizzie-nek. Szemből a bal oldali képen pedig David látható 4 Jarnette-től való gyermekével, Mary-Kate-tel, Ashley-vel, Lizzie-vel és Trent-tel.