Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyveik

Glitter Photos
 
Az olen ikrek nem csak filmben játszanak hanem még írnak is. Írtak jó pár könyvet.
 
16 leszek 1 része a könyvnek
Mary-Kate és Ashley, a híres ikerpár életét teljesen felforgatja, hogy közeledík a tízenhatodík születésnapjuk, és meg kell szervezniük a szülinapí bulíjukat. Rengeteg kérdés merül fel, amíre választ kell találníuk. Mílyen legyen a megfelelő ruha? Mí lenne a tökéletes helyszín? Hívjanak fiúkat is, vagy jobban szórakoznak csak Iányokkal? És főleg: kí lesz az ídeálís partner a bulín? A nehézségeket még csak tetézí, hogy felbukkan a Nagy Ő - de csak az egyík lány számára. Vagy mégsem? A szeleburdí íkerpár persze a végén a maga módján megpróbál megoldást találni mínden problémára.
 
Ashley Olsen - Mary Kate Olsen - 16 leszek - Vágyak és álmok
16 leszek 2 része a könyvnek
Mary-Kate és Ashley Olsen tovább folytatja a készülődést a tizenhatodik szülinapi bulijára. A legnagyobb kérdés: hívjanak-e fiúkat? És ha igen, akkor eljönnek-e egyáltalán? Legalábbis az az egy fiú, aki egy félreértés miatt nemrégen szakított az ikerpár egyik tagjával. De még ha el is jönne, kérdéses, hogy hová tudják meghívni. Ugyanis úgy tűnik, a legkitartóbb kereséssel sem lehet rábukkanni a megfelelő helyszínre egy szintén félreértés miatti óriásira bővült vendégkör számára. A lányoknak további izgalmakat okoz küszöbönálló autóvezetés-vizsgájuk is. De persze a végén minden megoldódik, és eljön az ikrek életének legszebb napja  az a bizonyos tizenhatodik szülinap.
 
Ashley Olsen - Mary-Kate Olsen - 16 leszek - A tökéletes nyár
16 leszek 3 része a könyvnek
Mary-Kate és Ashley egyik nagy álma teljesül, amíkor lehetőségük nyílik meglátogatni a híres zenefesztívált, ráadásul egy egész hónapot dolgozhatnak ott nyári munkában. Bár Mary-Kate fájó szivvel hagyja ítthon barátját, Jake-et, úgy tűník, hamar megvigasztalódík, mégpedig nagy kedvence, Gavin Michaels a jóképű popsztár kítüntető érdeklődése miatt. Ashleynek sem índul zökkenőmentesen a nyárí kaland, de hamarosan egyre gyengédebb érzések fogják el diákmunkatársa, a gítáros Brian iránt, és nem ís víszonzatlanul. A hónap végére pedíg eldől, kínek lehet hinni, és mennyire...
 
Ashley Olsen - Mary-Kate Olsen - 16 leszek - Kalandra fel
16 leszek 4 része
Folytatódik Mary-Kate és Ashley Olsen külön kis nyara: ezúttal egy filmforgatás főszereplői lesznek. Miközben végigkövetjük a filmbeli ikrek kalandjait, akik a téli  olimpiára próbálnak eljutni sok-sok nehézség közepette, addig bepillanthatunk a kulisszák mögé is, ahol a valódi ikrek mulatságos története bontakozik ki. Mary-Kate barátságot köt, Ashley szerelmes lesz, és egyikük sem nézi jó szemmel a testvére választottját. De vajon melyikük választott jól?
 
Ashley Olsen - Mary-Kate Olsen - 16 leszek - Mi vagyunk a sztárok!
16 leszek 5 része
Megkezdődött az iskola, és Mary-Kate és Ashley Olsen újabb kalandok elé néznek. Mary-Kate szeretné megkapni a főszerepet a suli színjátszó körének Grease előadásán, amelynek kezdetben még a léte is kockán forog. Hála Mary-Kate erőfeszítéseinek, az előadás megmenthető, de váratlan fordulatként egy vetélytárs lép fel a főszerepért vívott küzdelemben... Ashley pedig boldogan találkozik újra volt szerelmével, Briannel, és mindent megtesz annak érdekeben, hogy sikerre vigye a fiú együttesét. Ezért a célért még a legreménytelenebb akciókba is belevág, egészen addig, míg ígéretesen folytatódni látszó kapcsolatukat beárnyékolja egy véletlenül kihallgatott telefonbeszélgetés...
 
16 leszek: A barátnőm barátja - 6. kötet
16 leszek 6 része
Mary-Kate és Ashley azt gyanítják, a barátnőjük rejteget előlük valamit. Ezért nyomozásba fognak, és ki is derítik a rejtélyt: Lauren jár valakivel! De vajon miét olyan nagy titok a fiú kiléte? A válasz Ashleyt lepi meg a legjobban, aki egészen különösen viselkedik a kialakuló helyzetben... Mary-Kate pedig gyakorlatilag mindent magára vállal a Grease színdarab szervezési munkáiból, annyira szeretné megmenteni az előadást, de úgy tűnik, a körülmények ellene esküsznek. Ez természetesen rengeteg idejét elveszi, Jake-kel, a barátjával sem tud találkozni, s ezzel kockára teszi a kapcsolatukat. Kérdés, hogy megéri-e, sikerre tudja-e vinni a darabot?
 
 
Ashley Olsen - Mary-Kate Olsen - 16 leszek - Várom a párom
 
16 leszek 7 része
 
Mary-Kate Olsen újabb kihívással néz szembe: Ő fogja szerkesztem az iskolai honlapot. A vezető tanárnő elégedetten olvassa cikkeit, a másik honlapszerkesztő lány is barátsággal fordul felé, amíg ki nem derül, talán nem is annyira érdek nélküli ez a barátság. Közben Ashley is új elfoglaltságot talál magának: hogy kedvenc kávézója bezárását megakadályozza, társkereső füzeteket helyez el a helyiségben, hogy fellendítse a forgalmat. Sok fiatalt sikerül összehoznia egymással, akad azonban egy magát Mysteríónak nevező rejtélyes fiú, akivel nem boldogul... Vagy nagyon is kézenfekvő a megoldás?
 
Ashley Olsen - Mary-Kate Olsen - 16 leszek - Megzavart szívek
16 leszek 8 része
Ashley Olsen nem is sejti, milyen veszélyes játékba kezdett: megpróbál összehozni két, az átlagostól igen eltérő embert, csak hogy bebizonyítsa, milyen zseniálisak a randiszervezői képességei. Kezdetben úgy tűnik, a két "csodabogár" egymásnak lett teremtve, de egyszer csak nem várt problémák merülnek fel... Mary-Kate pedig eldönti, felhagy a szétszórtsággal, ezentúl szigorúan kézben tartja az életét, és mindent képes lesz majd irányítani. Ezért még egy családi ünnepség megszervezését is magára vállalja, ami emiatt kis híján katasztrófába torkollik.
 
Ashley Olsen - Mary-Kate Olsen - 16 leszek - Nem mind arany
16 leszek 9 része
 
Úgy tűnik, Mary-Kate számára csodálatos új lehetőségek nyílnak: egy világhíres színésznővel és a lányával utazhat el megnézni egy filmforgatást, ami nagyon elbűvöli, a jóképű rendezőpalántáról nem is beszélve. A sok izgalmas művészi tapasztalat alaposan meg is változtatja, a barátai rá sem ismernek, amikor visszatér. Pedig szükségük lenne a régi Mary-Kate-re, mert Ashley is nagy fába vágja a fejszéjét: elvállalja egy előadás megrendezését. Na jó, ez csak egy oviselőadás. És csak a Hófehérke. A két lánynak mégis sikerül teljesen eltérően felfogni a darabot, és ebből hamarosan parázs viták születnek...
 
Ashley Olsen - Mary-Kate Olsen - 16 leszek - Tartsd meg a titkom!
 
Furcsa jelenség üti fel a fejét Mary-Kate és Ashley iskolájában: egyik napról a másikra rosszindulatú pletykák kezdenek terjedni, barátságok szakadnak meg, szerelmek bomlanak fel. Hamar kiderül, hogy mindennek a hátterében egy titokzatos weblap áll, amely kritikákat és rágalmakat áraszt mindenkire. Ráadásul azt a látszatot kelti, hogy Ashley kezdeményezi ezeket az ellenséges megjegyzéseket. De a lányok rögtön összefognak a barátokkal, és elhatározzák: véget vetnek a lelketlen pletykaáradatnak, és visszaszerzik Ashley megtépázott hírnevét!
 
Ashley Olsen - Mary-Kate Olsen - 16 leszek - Apró kis hazugságok
 
Nagy esemény tartja izgalomban Mary-Kate és Ashley életét: legkedvesebb unokatestvérük, Jeaníne férjhez megy, és Ők lesznek a koszorúslányok! Ez persze rögtön felvet egy problémát: kivel menjenek a jeles eseményre? Mary-Kate, hogy egy kellemetlen partnert kikerüljön, kitalál magának egy képzelt barátot, mindenféle érdekes tulajdonsággal. Ez az apró kis hazugsága aztán olyan eseménylavinát indít el, amely magával rántja a környezetében élőket, beleértve Ashley-t is, aki kétségbeesetten próbálja menteni a menthetőt. Kérdés, hogy hány apró kis hazugság fogja még összekutyulni az életüket?
 
 
Mary-Kate és Ashley csodálatos téli vakációt töltenek a síparadicsomban, Snowbeamben. Az első hír, amit megtudnak, hogy egy valódi herceg is éppen ott tölti a téli szünetet! Csak az a kérdés, vajon ki lehet, ugyanis senki nem ismeri az arcát. A két lány nagy izgalommal fog a rejtély kinyomozásába, amit kissé nehezít, hogy Ashley szívességből elvállalja öt kisgyerek felügyeletét, és ez minden idejét és energiáját felemészti. Mary-Kate közben egy rendkívül helyes fiút is meg szeretne ismerni, és egészen különös módját választja annak, hogy felhívja magára a figyelmet. A történet végén természetesen kielégül a lányok kíváncsisága, és váratlanul, óriási meglepetést okozva kiderül, ki is az a titokzatos herceg!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.