Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Flimjeik

 

Full House - The Complete Seventh Season
 
Full House - The Complete Fifth Season
 
Full House - The Complete Eighth Season
Bír-Lak (Full House) (sorozat)
Készült: 1987-1995.
Mary-Kate és Ashley szerepe: Michelle Tanner
Röviden: Tannerék az első pillantásra teljesen átlagosnak tűnnek, mégis a legviccesebb kalandokon esnek át. Az apa, Danny egyedül neveli három lányát, D.J.-t, Stephanie-t és Michelle-t. Persze, akad segítsége, de nem biztos, hogy jól jár vele. Sógora, a rockzenész Jesse és a humorista Joey időnként több bajt csinálnak, mint a gyerekek, sőt, egy idő után úgy tűnik, inkább ők szorulnak rá az apróságok segítségére. 
 
Irány a nagyi
Irány a nagyi! (To Grandmother's House We Go)
Készült: 1992. 
Mary-Kate szerepe: Sarah Thompson
Ashley szerepe: Julie Thompson
További főszereplők: Cynthia Geary, J. Eddie Peck
Röviden: Julie és Sarah ötéves kislányok, akik véletlenül fültanúi lesznek, amikor az édesanyjuk azt mondja: szeretne egy kis pihenőt. Elhatározzák, hogy megoldják a gondot, csomagolnak, és minden segítség nélkül lelépnek a vidéki nagyihoz. Útközben természetesen elvesznek, a mama hívja a rendőrséget, egy csomó galibát okoznak, de a végén egy postás segítségével hazajutnak.
 
Két tojás száz bajt csinál (Double, Double, Toil & Trouble)
Készült: 1993.
Mary-Kate szerepe: Kelly Farmer
Ashley szerepe: Lynn Farmer
További főszereplők: Cloris Leachman
Röviden: Kelly és Lynn egy sírásótól különös történetet hall. Nagynénjük, Agatha mágikus holdkövet talált, és ikertestvére, Sophia ellen vetette be, hogy megmérgezze a lelkét. Az átkot csak az ikrek tudják feloldani, méghozzá az amúgy is félelmetes mindenszentek éjjelén. A helyzetet bonyolítja, hogy ha nem járnak sikerrel, az átok állandósul, így Lynnen és Kellyn múlik, hogy a nagynéni felszabadul-e vagy sem. Kis hőseink azonban talpraesettek és vagányak, ezért ellenségüknek semmi esélye...
 
Vadnyugati galiba / Ketten a nyeregben (How The West Was Fun)
Készült: 1994.
Mary-Kate szerepe: Suzie Martin
Ashley szerepe: Jessica Martin
Röviden: Gyönyörű tájak, bájos gyerekek, állatok, kaland - minden együtt van ebben a történetben, ami a filmes receptkönyv szerint a sikerhez szükséges. Suzie és Jessica édesapjukkal a nagymamájuk farmjára mennek, és mindent megtesznek azért, hogy megállítsák Bart Gifooley-t, aki gigantikus terveket szőve vidámparkot akar létrehozni a családi birtok helyén. Bár a nagy hatalmú üzletember biztos a dolgában, az ikrekkel szemben nincs esélye.
 
Kettőn áll a vásár (It Takes Two)
Készült: 1995.
Mary-Kate szerepe: Amanda Lemin
Ashley szerepe: Alyssa Callaway
Sztár közreműködők: Steve Guttenberg, Kirstie Alley
Röviden: Amanda és Alyssa olyan, mint két tojás. Ugyanazon a napon születtek, külsőre teljesen egyformák, viselkedésre mégis teljesen mások. Egyikük mérhetetlen fényűzés közepette nevelkedik, másikuk nevelőszülőtől nevelőszülőig vetődik. Igazi kalandjaik akkor kezdődnek, amikor egy nyaralás alkalmával véletlenül találkoznak, és elhatározzák, hogy Alyssa édesapját és Amanda kísérőjét összehozzák. A probléma csak az, hogy Mr. Callaway épp nősülni készül, Amandát pedig egy furcsa család örökbe akarja fogadni, ráadásul a két lányt véletlenül elcserélik...
 
2x2 néha sok(k) (Two Of A Kind) (sorozat)
Készült: 1998.
Mary-Kate szerepe: Mary-Kate Burke
Ashley szerepe: Ashley Burke
Röviden: Kevin Burke elfoglalt egyetemi professzor, aki tizenkét éves ikerlányaival él. Felesége négy éve meghalt, azóta egyedül neveli a lányait. Burke elfoglaltsága miatt azonban nevelőnőt keres a gyermekeihez, aminek éppen ideje is, mert Ashley és Mary-Kate már nem vele akarja megbeszélni serdülőkori problémáit, ehhez inkább egy "nagylányra" volna szükségük.
 
Anya kerestetik (Billboard Dad)
Készült: 1998.
Mary-Kate szerepe: Emily Tyler
Ashley szerepe: Tess Tyler
Röviden: Tesst és Emilyt édesapjuk neveli, aki rettentően elfoglalt, és hogy csak a munkájára koncentrálhasson, már jó ideje nem randevúzik, nem jár szórakozni. Az ikrek elhatározzák, hogy segítenek rajta, és egy kis festék, valamint egy óriásplakát segítségével a feje tetejére állítják a férfi életét. Tervük működik, Mr. Tyler megtalálja az igazit, de valaki azon ügyködik, hogy szétszakítsa a szerelmeseket. Tess és Emily azonban agyafúrtabbnak bizonyul a rosszakarónál. Vajon létezik szerelem első látásra, vagy ez ennél kissé bonyolultabb?
Az ikrek nem bíznak semmit a véletlenre! Emily és Tess Tyler elhatározzák, ha törik, ha szakad, párt kerítenek apjuknak. És hogyan is lehetne jobban felhívni a nők figyelmét egyedülálló apjukra, mint egy kis festék és egy óriásplakát segítségével? Az "apróhirdetés" természetesen beválik, és nők ezrei rohamozzák meg a sikeres szobrászt... de valahogy egyik sem az igazi. Mikor Max végül megismerkedik a bájos Brooke-kal, a lányok megnyugodva dőlhetnek hátra, hiszen ez aztán igazi szerelem első látásra. Nem is sejtik, hogy a boldog végkifejletig még mindnyájukra rengeteg kaland vár. Sok-sok nevetés, rengeteg félreértés, és nem várt fordulatok teszik az Olsen-ikrek filmjét igazán szórakoztató családi mozivá.
Csapat csere (Switching Goals)
Készült: 1999.
Mary-Kate szerepe: Sam Stanton
Ashley szerepe: Emma Stanton
Röviden: Sam és Emma ifjú focisták, akik két különböző csapatban játszanak. A sors fintora, hogy mindketten szívesen cserélnének helyet a másikkal, és azt az első adandó alkalommal meg is teszik. A problémák akkor kezdődnek, amikor Samet randira hívja az a srác, akibe Emme szerelmes, ráadásul édesapjuk csapata - amelyben eredetileg Emma játszott - vesztésre áll. A cselekre az ikrek édesanyja jön rá, közbelép, és a történet happy enddel végződi
 
Párosban Párizsban (Passport to Paris)
Készült: 1999.
Mary-Kate szerepe: Melanie Porter
Ashley szerepe: Ally Porter
Röviden: Ally és Melanie Párizsba utazik vakációzni, ahol nagyapjuk nagykövetként tevékenykedik. Természetesen sok-sok csinos francia sráccal találkoznak, egy szupermodellel is, és kiválóan érzik magukat. Nagyapjuk azonban igen szigorú, túl komolyan vesz mindent, ezért az ikrek úgy döntenek, megmutatják neki, hogyan engedheti el magát. Ez a film az egyik legkönnyedebb mozijuk, komoly konfliktus nélkül, mégis rendkívül szórakoztató.
Allyt és Melaniet látogatóba küldik a nagypapához Párizsba, ahol a két lány nemcsak Franciaországba szeret bele végzetesen, de a két francia fiúba is! Mopedre pattanva ismerkednek Párizs látnivalóival, szereznek új barátokat és próbálnak kicsit előbb járni, mint karót nyelt kísérőjük, Jeremy. Vásárlás a párizsi üzletekben, a Notre Dame felfedezése, esti randevú az Eiffel-toronynál - mademoselle Mary-Kate és Ashley minden élvezetbe bele akarnak kóstolni, amit a csodálatos város nyújthat. Aki velük tart, biztos lehet benne, hogy varázslatos élményekben lesz része! Kalandra fel!
 
Ne szólj szánk / Egy szót se (Our Lips are Sealed)
Készült: 2000.
Mary-Kate szerepe: Maddy Turtleby
Ashley szerepe: Abby Turtleby
Röviden: Maddy és Abby szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak, és mivel ők a koronatanúk, bekerülnek az FBI különleges tanúvédelmi programjába. A lányok azonban képtelenek tartani a szájukat, személyazonosságguk titkát folyton elkotyogják, ezért kénytelenek újabb és újabb városba költözni, hogy újrakezdhessék az életüket. Utolsó esélyként Sydney-be, Ausztráliába utaznak, ahol hajszál híján újabb baklövést követnek el, de rájönnek, hogy az életük múlik azon, hogy tartják-e a szájukat. Sajnos valaki mégis megtalálja őket. Vajon túlélik a kalandot?
 
Ketten a slamasztikában (Winning London)
Készült: 2001.
Mary-Kate szerepe: Chloe Lawrence
Ashley szerepe: Riley Lawrence
Röviden: Chloe, Riley és barátaik Londonba utaznak az ENSZ-vetélkedő nemzetközi fordulójára. Miközben minden erejükkel arra törekszenek, hogy megnyerjék a versenyt, számos barátság és szerelem szövődik. Riley egy régi barátjával jön össze, Chloe viszont tovább bonyolítja a dolgot, mivel az ellenfél csapatának egyik tagjával szűri össze a levet. Ez számos problémához vezet, de az ikrek végül megoldják a gondokat.
 
 
Karibi vakáció (Holiday In the Sun)
Készült: 2001.
Mary-Kate szerepe: Madison Stewart
Ashley szerepe: Alex Stewart
Röviden: A Stewart család úgy dönt, hogy februárban néhány hétre a Bahamákra utazik vakációzni Graysonékkal, akikkel már egy ideje jó barátságban vannak. Alex szerelembe esik Jordannel, aki az Atlantis nyaralóhely egyik alkalmazottja. A szintén itt vakációzó gazdag lány, Brianna Wallace viszont folyamatosan azon ügyködik, hogy a bimbózó románcot megtorpedózza. Madison Scottot választja, de kapcsolatuk nem bizonyul tartósnak, és végül Graysonék fiával gabalyodik össze. Időközben Alex szerelmét lopással vádolják meg, és az ikreken a sor, hogy bebizonyítsák: a vád alaptalan.
 
 
 
Az ikrek Malibuból (So Little Time) (sorozat)
Készült: 2001.
Mary-Kate szerepe: Riley Carlson
 
Ashley szerepe: Chloe Carlson
Röviden: Riley és Chloe Carlson tipikus tinédzser testvérpár. Riley, csakúgy mint apukája, Grant, kedves és befelé forduló. Ám apukájával ellentétben Riley úgy gondolja, hogy szülei még mindig összetartoznak, és titkos összeesküvésekkel újra össze szeretné hozni őket. Riley további szerencsétlenségére szerelmével üldözi őt a túlbuzgó iskolatárs, Larry, aki bármilyen őrültségre képes, hogy a lány figyelmét magára vonja. Chloe pedig, mint sikeres anyukája, Macy, rámenős és sikerre törő. Chloét különösen érdeklik a csintalan fiúk, és semmi sem tudja megállítani abban, hogy érdeklődésüket felkeltse, még az iskolai megrovások sem! A tűzről pattant dadus, Manuelo segítségével a két lány sikeresen egyensúlyoz az excentrikus életstílusú szülők között. A divat világában nagy befolyással rendelkező anyuka egy tengerparti villában él Malibun, míg az apuka az egyszerűbb életet kedvelve egy szokványos kis lakókocsiban él a sziklaparton az óceán felett. Amikor a két szülő útja újra keresztezi egymást, csakúgy szikrázik a levegő.
 
Ikertúra (Getting There)
Készült: 2002.
Mary-Kate szerepe: Kylie Hunter
Ashley szerepe: Taylor Hunter
Röviden: Az ikrek betöltik a tizenhatot, és megkapják a jogosítványukat. Mi mást tehetnének, mint hogy autóba ülnek barátaikkal, és Salt Lake Citybe utaznak, hogy megnézzék a téli olimpiát. Útközben megállnak ebédelni, de valaki ellopja az autójukat, és innentől kezdve egyre több problémával kell szembenézniük. A társaság felbomlik, lekésik a repülőgépet, és bár kiválóan érzik magukat az úton, végül nem sikerül megérkezniük az olimpia helyszínére.
 
Római ikervakáció (When In Rome)
Készült: 2002.
Mary-Kate szerepe: Charli Hunter
Ashley szerepe: Leila Hunter
Röviden: Az ikrek megkapják életük nagy lehetőségét egy híres olasz divat- és szórakoztatóipari cégnél, és már alig várják, hogy megnézhessék Rómát. Csodálatosan érzik magukat, imádják a várost, de rögtön az első napon komoly problémával kell szembenézniük: kirúgják őket. A cég nem indokolja meg a döntést, ezért a lányok maguk próbálják kideríteni az okokat.
Charli és Leila izgatottan készülnek első gyakornoki állásukra egy divatcégnél Rómában. Nagy meglepetésükre azonban alighogy megérkeznek, kirúgják őket. Vajon miért? Az ikrek elhatározzák, hogy utánajárnak a furcsa döntésnek. A nyomozás során a két testvér felfedezi az örök várost - a Trevi-kutat, a Kolosszeumot, a Spanyol lépcsőt - és hajthatatlanul kutatják menesztésük okát. Szerelem, izgalom és intrika egy felejthetetlen utazás során a Római ikervakációban.
 
 
The Challenge (A kihívás)
Készült: 2003.
Mary-Kate szerepe: Shane Dalton
Ashley szerepe: Lizzie Dalton
Röviden: Shane és Lizzie két éve távol él egymástól, és igaz, hogy külsőre teljesen egyformák, de egyébként totális ellentétei egymásnak, és egyáltalán nem jönnek ki jól. Amikor mindkettőjüket kiválasztják egy túlélő-show-ra, a The Challenge-re, kénytelenek megbarátkozni, és megtanulják, hogyan tehetik félre az ellentéteiket, hogyan dolgozhatnak együtt céljaik eléréséért, és bizony rengeteg dilemmát vet fel a helyzetük.
 
New York-i bújócska (New York Minute)
Készült: 2004.
Mary-Kate szerepe: Roxy Ryan
Ashley szerepe: Jane Ryan
További főszereplők: Eugene Levy, Andy Richter
Röviden: A tizenhét éves Jane Ryan felvételi beszélgetésre készül New Yorkba, hogy elnyerhesse álmai külföldi ösztöndíját. Ikertestvére, a zenei karrierről ábrándozó Roxanne is a Nagy Álmába tart. Ő egy videoklipben szeretne szerepelni, amelytől azt reméli, hogy kedvenc bandája közelébe kerülhet, és átadhatja nekik saját felvételeit. Ám az ikrek terve kudarcba fullad, amikor Jane miatt zűrzavaros feketepiaci tranzakcióba keverednek. Sok-sok kalamajka után végül mindketten elérik a céljukat.
Végre elkészült az Olsen-ikrek új mozifilmje, amelyben New York őrült forgatagában láthatjuk viszont a két lányt. Az eminens Jane Ryan Manhattanbe utazik, hogy részt vegyen egy tanulmányi versenyen. Ikertestvére, a zabolátlan Roxy Ryan egy klipforgatásra érkezik ugyanide. Az egymásra allergiás lányok még nem tudják, mi is vár rájuk a nagyvárosban. Roxyt egy vadászkutya szívósságával üldözi a lógós diákok réme, Mr Lomax, az iskolafelügyelő. Jane pedig a szenátor falánk kutyájával és Bennie Bang csempésszel kerül összetűzésbe. Szerencsére a lányoknak jóképű segítőik akadnak, és ha nagyon kell, egymást is kihúzzák a slamasztikából.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Purchase Plavix Online EllWese

(EllCync, 2019.08.25 23:20)

Levitra In Deutschland Kaufen [url=http://buycial.com]generic 5mg cialis best price[/url] Levitra With Dapoxetine Cheapest Pharmacy For Viagra Comprar Cialis Rapido

Viagra Sildenafil Precio Kelusetly

(Kelusetly, 2019.08.24 13:57)

Levitra Apothekenpflicht [url=http://buysildenaf.com]viagra[/url] Canadian Pharcharmy Online Reviews

violamzs17@gmail.com

(Zsolthy, 2019.06.23 23:05)

Ja és még azt majdnem elfelejtettem, hogy kihagytad a Mary-Kate és Ashley akcióban-t.

violamzs17@gmail.com

(Zsolthy, 2019.06.23 23:04)

Az Irány a nagyiban nem egy postás segítségével jutnak haza, hanem anyukájuk Ronda Eddie a csomagkihordó srác segítségével visszaszerzik őket Shirley és Hearvy, a karácsonyi csomag rablóktól.

A Két tojás száz bajt csinál-ban nem Sophia-nak, hanem Sofia-nak írják azt a nevet.

A Vadnyugati galibában Bart nem Gifooley, hanem Gefooley és nem ő a nagyhatalmú üzletember, hanem az eredetileg őt támogató Leo McRugger.

A Kettőn áll a vásár-ban Amanda nem Leminn, hanem Lemonn.

Az Anya kerestetik, a Párosban Párizsban, a Római ikervakáció és a New York-i bújócska összefoglalójával kapcsolatban annyit, hogy az tök jó, hogy két féle képp is le tudtad írni, csak kicsit mondjuk két üres sorral szét választhattad volna egymástól a két verziót.

A Párosban Párizsban-t és a Csapatcserét fölcserélted, mert előbb volt a Párosban Párizsnam és utána a Csapatcsere, de te fordított sorrendben írsz róluk.

A Párosban Párizsban első összefoglalójában az van rosszul írva, hogy nem sok-sok, hanem két sráccal (Jean-nal és Michelle-el) találkoznak.

A Ne szólj szánk-ban nem Turtleby-ék, hanem Parker-ék. A Turtleby nevet akkor kapják álnév gyanánt, amikor végül Ausztráliába mennek.

A Karibi vakációban Jordan nem az Atlantisz alkalmazottja, hanem a közeli akváriumban gondozó.

Az Az ikrek malibubólt nem csak 2001-ben hanem még 2002-ben is forgatták, tehát készült: 2001-2002

Az Ikertúránál (EZ NEM KIJAVÍTANDÓ HIBA, CSAK SZERINTEM MÉG JOBB, KOMOLYABB LENNE) oda írnám az eredeti címhez alternatív-nak, hogy Sweet sixteen. Ugyan is eredetileg ez lett volna a címe, csak (nem tudom pontosan, hogy miért) aztán meg kellett változtani, így lett Getting there.

Szintén az Ikertúrában, sikerül megérkezniük az olimpia helyszínére, csak kicsit későn, kb minden számról lekésnek, csak Taylor kedvenc sílesiklóját Alex Risher-t sikerül pont megnézniük, de ugye azt sem élőben, csak egy helyi vendéglátóban tv-n.

Ami a Római ikervakáció cselekményét illeti, egyáltalán nem azügyben nyomoznak, hogy miért rúgták ki őket, mert azzal tisztában vannak. Most itt túl hosszú lenne leírnom, hogy mi a sztori, mert már így is elég hosszúra nyúlik ez a kommentem, ezért csak annyit mondok, hogy keresd meg a film wikipédia oldalát (amit mellesleg én magam írtam) és ott olvasd el a cselekményt és a többi filmhez is ajánlom a wikipédiát (mindhez én magam írtam a wikipédia cikket).

Az A kihívás-nál is szerintem vastaggal kéne a magyar címnek lennie és a zárójelben az angolnak.

A New York-i bújócska-nak van egy alternatív címe is: Bújj-bújj szőke

Abrasions want, discs dieticians, nuts journal.

(ogewovuqaqa, 2019.06.05 06:08)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Without Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> whf.nmzx.mary-kateashley.eoldal.hu.nme.ur http://mewkid.net/buy-prednisone/

Immunization unclear, haemolysis, housing mortise antihistone diabetics.

(arzogowetuner, 2019.06.05 04:07)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> rog.xvaz.mary-kateashley.eoldal.hu.vkb.ij http://mewkid.net/buy-prednisone/

Soft globules; specialties, box ourselves.

(oqugefozetaw, 2019.05.18 17:01)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Dr Prescription</a> vjd.nzvw.mary-kateashley.eoldal.hu.nap.lg http://mewkid.net/buy-prednisone/

Nothing existence touched arterio-venous terminals, dimensions.

(uvamafuohih, 2019.05.18 15:33)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Prescription</a> fok.urtr.mary-kateashley.eoldal.hu.vxx.hg http://mewkid.net/buy-prednisone/

Our reductase, orchestrate hopes pulsatile cerebral, technique.

(agugeribax, 2019.05.07 07:46)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Buy Prednisone[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> edg.vdad.mary-kateashley.eoldal.hu.ilc.ho http://mewkid.net/buy-prednisone/

Erectile certainty coal-derived kerosene radiographs, post-exercise.

(exohexateqew, 2019.05.07 06:09)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Buy Prednisone Online[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> aoa.vvlt.mary-kateashley.eoldal.hu.obd.is http://mewkid.net/buy-prednisone/

A prion pneumomediastinum rely flucloxacillin.

(aqefifufiye, 2019.04.25 16:29)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Dr Prescription</a> fsm.esdj.mary-kateashley.eoldal.hu.nvm.gi http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Recreational given good stays twice-weekly flattened habitual.

(ofehefav, 2019.04.14 16:05)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone Without Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">23</a> bkk.sxfq.mary-kateashley.eoldal.hu.gca.dc http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

This prosaic rationing swallowing done.

(tayiqamibel, 2019.03.27 22:01)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone Without Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">23</a> xfa.expd.mary-kateashley.eoldal.hu.wgk.fb http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Kamagra 100 EllWese

(EllCync, 2019.03.22 18:47)

Cialis Ficha Tecnica Levitra Y Alcohol Kamagra Verboten [url=http://via100mg.com]viagra[/url] Levitra Bayer Un Farmaco

W hopelessness, labours sorrows, pattern.

(iqixanm, 2019.03.11 22:12)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

KISS Final Tour

(Kimerst, 2019.02.06 00:35)

Interested in hardrock? How about KISS? The band is on a tour in 2019 all across USA and Canada. Click on [url=http://kisstourdates.com]KISS Concert Uncasville[/url] to know more about KISS concert in 2019.

Download Showbox APP for Android

(EJsst, 2019.01.21 12:31)

In 2019 there are lot of films are going to be released. Obviously, there are Avengers part 2, new Star Wars Episode nine and many others. These are movies that every kid wants to see, but sometimes you can miss it.That's where applications come in handy you can watch a movies for free. Btw, looking for the best app to watch free movies on your iOS phone? Then your should check Showbox Application. This is the most famous app today that has a big library of shows and films. This app is also available for Windows users. But your need to download it first to enjoy free shows [url=http://showbox-all.com]Showbox[/url]

Download Showbox APP for iOS

(Showkip, 2019.01.19 05:16)

In 2019 there are lot of films are going to be released. Obviously, there are Avengers part 2, new Star Wars Episode nine and many others. These are films that every person wants to see, but sometimes you can miss it.It is where applications come in handy you can watch a movies for free. Btw, looking for the best app to watch free movies on your Android phone? Then your should check Showbox app. This is the most famous app today that has a big library of shows and movies. This app is also available for Windows users. But your need to download it first to enjoy free tv-shows [url=http://showbox-all.com]http://showbox-all.com/[/url]

Elton John Tour Dates 2019

(EJsst, 2019.01.05 20:18)

Elton John is my favourite UK singer of all time. I’m very glad to present for you this setlist. Check [url=http://eltonjohntour2019.com]Elton John concert MSG[/url] this website to get your tickets for the farewell Elton John tour 2019.

Mary Kate és Ashley Olsen

(Egy lány, 2018.02.02 10:31)

Nagyon szeretem a filmjeiket az ikreknek.A legjobb,az utolsó filmük:New York-i bújócska.A kihívás nekem szintén nagyon tetszett.Ami viszont egyáltalán nem tetszett:az ikertúra volt.A párosban Párizsban nagyon tetszett még.A Karibi vakációnak a minősége nem tetszett,de a film jó volt nagyon.A ne szólj szánk is nagyon jó volt,a csapat csere szintén.A régebbiek közül az anya kerestetik isnagyon tetszett!Köszönöm a figyelmet,viszonolvasásra!